Betina Nygaard

CEO og ejerleder i softwarevirksomheden Scanmarket. Jeg byggede virksomheden op fra bunden sammen med min familie på min brors geniale idé om online forhandling af store virksomheders kontrakter. Solgte virksomheden til kapitalfonden Verdane i starten af 2019, og blev siddende som CEO under kapitalfondens ejerskab. I denne periode købte vi to andre virksomheder op, og integrerede dem i Scanmarket, inden jeg igen i 2022 solgte Scanmarket til en industriel køber. Jeg er nu professionelt bestyrelsemedlem, rådgiver og investor. Sparrer meget gerne med ejerledere som gerne vil samme vej, og derfor fik jeg idéen til podcastserien M&A360°, som gerne skulle give lytteren svar på alle de spørgsmål, jeg selv sad med, inden det hele for alvor tog fart. Har du brug for 15 minutters gratis sparring, så book via nedenstående knap, og så håber jeg, det kan hjælpe dig videre.

Lyt til episoden her.

Morten Ravn, grundlægger af Kaffekapslen


Mød Morten Ravn, som grundlagde Kaffekapslen tilbage i 2011 og ti år senere solgte til den svenske kapitalfond Ceder  Capital. 

Lyt med, når Morten fortæller, hvordan det hele startede. Han sagde sit gode faste job op, og flyttede tilbage hjem på drengeværelset hos forældrene. Han havde opdaget et hul i markedet, og satte nu alt ind på at forfølge drømmen.

Morten fortæller ikke kun om, hvordan han byggede virksomheden op, men også om selve salgsprocessen, og de følelser og tanker der opstod i løbet af processen.

Lyt til første episode af Mortens historie
Lyt til anden episode af Mortens historie
Lyt til sidste episode af Mortens historie

Thomas Lund

Thomas Lund har på imponerende vis solgt to virksomheder i to vidt forskellige brancher nemlig tekstilbranchen og bygge - og udlejningsbranchen. 

Thomas's råd til dem, der påtænker at sælge deres virksomhed, er:
  1. Få orden i dine ting, og få sat tingene i system. Hvis du ikke selv er et ordensmenneske, så find en, der kan hjælpe dig.
  2. Start i god tid.
  3. Få gode professionelle rådgivere, som du stoler på, til at hjælpe dig.

    Lyt til første episode
    Lyt til anden episode
    Lyt til sidste episode

Janus Benn Sørensen

Janus byggede sammen med to kammerater virksomheden Clio Online og solgte den for godt 300M DKK til Bonniers. Clio var kendt for at udvikle digitale læremidler som quizzer, interaktive opgaver og digitale lærebøger til skoler. 

Hør hvordan det hele startede, hvordan de tre venner fik tingene til at fungere i fællesskab, og hvordan de kørte salgsprocessen.

Lyt til første episode.
Lyt til anden episode.