Podcast

I vores podcast kan du høre historierne fra andre ejerledere, der har været igennem salgsprocessen. Du kan også høre partnere i forskellige kapitalfonde fortælle, hvad de lægger vægt på, når de skal finde virksomheder at investere i, eller fra de tre typer af rådgivere man typisk har med sig på holdet igennem salgsprocessen. Alle giver i podcasten deres bedste råd videre til de ejerledere, som lige nu går i overvejelserne om at sælge deres virksomhed.

Hvis du selv går med salgstanker, og sidder og brænder inde med spørgsmål om processen, kan du skrive til podcastpanelet via formularen nederst på siden. Vores panel består af købere, sælgere og rådgivere, som alle har det til fælles, at de har deltaget i processer omkring køb og salg af virksomheder. Panelet vil besvare diverse spørgsmål udfra hvert af deres kompetenceområder, og vi vil således komme alle 360 grader rundt om de emner, der optager potentielle sælgere mest. 


Betina Nygaard

Grundlægger af MA360.dk

Bestyrrelsesmedlem med salgsmodning, vækst og M&A som ekspertise. 15 år som CEO og ejerleder for softwarevirksomheden Scanmarket A/S. Solgte virksomheden til PE køber i 2019 og igen til industriel køber i 2022. Foretog 2 virksomhedsopkøb under PE ejerskabet.

Lyt til episoden her

Henrik Aspen

Partner, Verdane.

Erfaring indenfor Private Equity siden 2002. Deltaget som medlem af mere end 30 bestyrrelser over tid, deriblandt EasyPark og WhiteAway.
Har derudover arbejdet både som entreprenør og konsulent med Consumer Internet (Retail) og softwarebranchen som fokusområder.

Lyt til episode 1/2 her
Lyt til episode 2/2 her   


Martin Welna

Partner, Adelis Equity Partners.

Udvikling af Private Equity ejede virksomheder både fra topledelse til bestyrelsessammensætning og strategisk virksomhedsudvikling.
Strategiudvikling og implementering, Private Equity, M&A, gældsfinansiering samt Asset Management som kernekompetencer.

Lyt til episode 1/2 her
Lyt til episode 2/2 her

Lars Rasmussen

Partner, PWC Corporate Finance.

18 års erfaring indenfor M&A, exitprocesser, værdiansættelse og strategisk finansiel rådgivning med specialekspertise indenfor teknologi- og softwaresektoren. (Software as a Service, IoT, Ecommerce, Industrial Tech, IT) .

Lyt til episode 1/4 her
Lyt til episode 2/4 her
Lyt til episode 3/4 her
Lyt til episode 4/4 her

Jesper Åbenhus Rasmussen

Partner, Kromann Reumert.

Mere end 30 års erfaring indenfor rådgivning af små, mellemstore og store ejerledede virksomheder. Rådgivningen omfatter exitprocesser, virksomhedsopkøb, forhandlinger, generationsskrifte samt bestyrelsesledelse.

Lyt til episode 1/3 her
Lyt til episode 2/3 her
Lyt til episode 3/3 her

Klaus Tvede-Jensen

Partner, statsautoriseret revisor, BDO.

Finansiel sparringspartner til små og mellemstore virksomheder med erfaring fra revisionsbranchen siden 1992.  Har deltaget i mere end 50 transaktioner med salg af kapitalselskab.

Lyt til episoden her

Dine spørgsmål til panelet

Podcasten er produceret i samarbejde med Ugli Fruit Productions